DASA: Exception looking up device number for hda1

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

DASA: Exception looking up device number for hda1

Fernando Maior
Hi List,

Yesterday it was running. Today it is not. I am using SuSE 10,
Xen-3.0 that comes with SuSE and an external script to create
all bridges and addif the real eth to them.

/var/log/xen-debug.log show:

[2005-11-29 16:04:38 xend] DEBUG (image:156) initDomain: cpu=-1
mem_kb=262144 ssidref=-1 dom=1
[2005-11-29 16:04:38 xend] DEBUG (XendDomainInfo:843) init_domain>
Created domain=1 name=dom1 memory=256
[2005-11-29 16:04:38 xend] INFO (image:217) buildDomain os=linux dom=1 vcpus=1
[2005-11-29 16:04:38 xend] DEBUG (image:255) dom            = 1
[2005-11-29 16:04:38 xend] DEBUG (image:256) image          =
/boot/vmlinuz-2.6.13-15-xen
[2005-11-29 16:04:38 xend] DEBUG (image:257) store_evtchn   = 1
[2005-11-29 16:04:38 xend] DEBUG (image:258) console_evtchn = 2
[2005-11-29 16:04:38 xend] DEBUG (image:259) cmdline        =
root=/dev/hda1 ro 3
[2005-11-29 16:04:38 xend] DEBUG (image:260) ramdisk        =
/boot/initrd-2.6.13-15-xen
[2005-11-29 16:04:38 xend] DEBUG (image:261) flags          = 0
[2005-11-29 16:04:38 xend] DEBUG (image:262) vcpus          = 1
[2005-11-29 16:04:39 xend] INFO (XendRoot:141) EVENT>
xend.domain.create ['dom1', 1]
[2005-11-29 16:04:39 xend] INFO (xsobj:326) DBMap>introduceDomain> 1
57311 <EventChannel dom1:0:17 dom2:1:1>
/domain/0c888fdc-0abc-48b8-a3f7-14b2f62d207f
[2005-11-29 16:04:39 xend] DEBUG (XendDomainInfo:698) writing key
availability=online to path /cpu/0 in store
[2005-11-29 16:04:39 xend] WARNING (XendDomainInfo:1100) Unknown
config field boot
[2005-11-29 16:04:39 xend] DEBUG (blkif:24) exception looking up
device number for hda1: [Errno 2] No such file or directory:
'/dev/hda1'
[2005-11-29 16:04:39 xend] DEBUG (blkif:24) exception looking up
device number for hda2: [Errno 2] No such file or directory:
'/dev/hda2'
[2005-11-29 16:04:39 xend] ERROR (XendDomainInfo:443) ['vif', ['mac',
'aa:00:00:01:01:00'], ['vifname', 'vif1.0'], ['bridge', 'br0']]
[2005-11-29 16:04:39 xend] ERROR (XendDomainInfo:443) ['vif', ['mac',
'aa:00:00:01:01:01'], ['vifname', 'vif1.1'], ['bridge', 'sw1']]
[2005-11-29 16:04:39 xend] INFO (XendRoot:141) EVENT>
xend.domain.unpause ['dom1', 1]
[2005-11-29 16:07:35 xend] DEBUG (XendDomain:465)
domain_restart_schedule> 1 poweroff 1
[2005-11-29 16:07:35 xend] INFO (XendDomain:478) Cancelling restart
for domain: name=dom1 id=1
[2005-11-29 16:07:35 xend] INFO (XendRoot:141) EVENT>
xend.domain.restart ['dom1', 1, 'cancel']
[2005-11-29 16:07:35 xend] INFO (XendRoot:141) EVENT>
xend.domain.shutdown ['dom1', 1, 'poweroff']

Any clues?

--
Bye,
Fernando Maior
LPIC/1(31908)
LinuxCounter(391325)

_______________________________________________
Xen-users mailing list
[hidden email]
http://lists.xensource.com/xen-users