Xend won't start: attribute VIRQ_DOM_EXC (fwd)

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Xend won't start: attribute VIRQ_DOM_EXC (fwd)

Jurgen Stroo
I'll step back to Xen stable, because of my network probs with Xen
unstable. So I configured and compiled Xen 2.0.6, but I came to the
following error after starting Xend:

Exception starting xend: 'module' object has no attribute 'VIRQ_DOM_EXC'
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/python/xen/xend/server/SrvDaemon.py", line 302, in run
    self.createFactories()
  File "/usr/lib/python/xen/xend/server/SrvDaemon.py", line 317, in
createFactories
    self.channelF = channel.channelFactory()
  File "/usr/lib/python/xen/xend/server/channel.py", line 217, in
channelFactory
    inst = ChannelFactory()
  File "/usr/lib/python/xen/xend/server/channel.py", line 65, in __init__
    self.bind_virq(xen.lowlevel.xc.VIRQ_DOM_EXC)
AttributeError: 'module' object has no attribute 'VIRQ_DOM_EXC'

Can't find anything about it, and Xen did boot actually, with Xen
unstable, so Python should be allright.

Jurgen

---------------------------------------------------------------------------
"When a man sits with a pretty girl for an hour, it seems like a minute.
But let him sit on a hot stove for a minute and it's longer than any hour.
That's relativity." [A. Einstein, 1938]

http://jurgenstroo.com
Mercedes W123 230C 1978 (95000km)  */-&-/* Mercedes W123 300TD 1979 (395000km)


_______________________________________________
Xen-users mailing list
[hidden email]
http://lists.xensource.com/xen-users